Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


BIO kárpittisztítás

bio2_2048x2048.jpg

BIO kárpittisztítás - kedvező árakkal

Vállalkozásunk kizárólag saját fejlesztésű, rendkívül hatékony, vegyi anyagoktól mentes BIO tisztítószereket alkalmaz a kárpittisztás során, mely a kárpitszövetet telíti milliónyi apró szén-dioxid buborékkal. A bio kárpittisztításkor az anyagba préselt széndioxid molekulák saját felhajtóerejüknél fogva a rájuk tapadt szennyeződéseket az anyag felszínére hozzák, melyek így könnyen összetakaríthatóak. E megoldás eredménye, hogy nem csak a felületről tűnnek el a koszos foltok, hanem szinte "gyökerestül" kerülnek eltávolításra, ugyanakkor nem kerülnek a szövetbe allergén anyagok. A széndioxid gyors párolgásának és speciális berendezéseinknek köszönhetően a frissen kitisztított bútorkárpitok - természetesen fajtától, vastagságtól és a hőmérsékleti viszonyoktól függően 4-6 órán belül szárazak, és a kárpittisztítást követően a bútorok újra igénybe vehetők.

Bio szőnyegtisztító módszerünk használata során nem alkalmazunk szappanalapú, tenzid tartalmú, azaz csak felületaktív mosószeranyagokat, mert a hagyományos tisztítószerek és technológiák használatakor a korábbi foltok pereme megmarad, ezért a maradványok hamar "újraélednek". A széndioxidos szőnyegtisztítás esetében ez nem fordul elő - nemcsak nyomtalanul tűnik el minden szennyeződés, de nem is tér vissza!

Előtisztításhoz használt profi poroló-porszívó gépünk egyedülálló teljesítményét egy kefés porolófej és a rendkívüli vákuumerő együttes hatásának köszönheti. A porológép teljes mélységben megrezegteti és fellazítja a lerakódásokat a szőnyegben, a keletkező vákuum pedig maradéktalanul kiszippantja az allergénekkel teli port még a leghozzáférhetetlenebb helyekről is. Professzionális poroló-porszívó gépünk HEPA-szűrője 99,97%-os precizitással szűri ki a por mikronnyi részecskéit is, így munkánk garantált eredménnyel jár.

A szőnyeg előtisztítását követően nagyteljesítményű 3 motoros szőnyegtisztító gépünkkel speciális vegyszermentes szőnyegtisztítást végzünk, melynek során a szőnyeg felfrissül, színei és anyaga visszanyerik eredeti szépségüket. A vegyszermentes bio szőnyegtisztítási művelet végzésekor az anyag egy speciális impregnálást kap felhasznált anyagunktól, mely fokozott védelmet nyújt a további szennyeződések ellen, így a szőnyeg hosszabb ideig marad tiszta. Az eljárás következtében a későbbi szőnyegtisztítás könnyebb lesz, a tisztítási időszakok kitolódnak, ami jelentős költségmegtakarítást eredményez!

Makulátlanul tiszta szőnyegek - ipari vegyszerek alkalmazása nélkül, helyben, korrekt áron!